نکات مفید تغذیه
28 آبان 1392 توسط مدرسه وليعصر «عجلاللهتعاليفرجه» بناب
نکته اول
گروه نان و غلات:
این گروه منبع مهم کربوهیدراتها هستند و در تامین انرژی، فیبر، ویتامین های ب1،
ب2، ب3 ،آهن و منیزیم نقش مهمی دارند.
- تا حد امکان از غلات سبوس دار مصرف نمایید. غلات سبوس دار، فیبر و ویتامین
های بیشتری دارند.
- در میان نانها، نان سنگک سبوس بیشتری دارد و سبوس نانهای باگت و لواش کمتراست.
- می توانید به سوپ، برنج قهوه ای سبوس دار و یا سبوس آماده اضافه نمایید.